Blogger Templates

Followers

Tuesday, May 3, 2011

Kisah Kita Berbeza..

Wah...cam lawak je tajuk entri kali ni..kini aku kembali setelah sekian abad meninggalkan blog usang ni..abad ke??huuhu..macam lama lah jugak..bukan ape..tak de topik nak cite..walaupun banyak benda yang terjadi akhir2 ni...kelakar ader...sedih pun ade..korang pernah x tengok orang dewasa yang gelak ketika tido???cam x logik kan..ye lah selama ni kite selalu tengok bayi tido sambil tersenyum..n tetibe lak aku cite sal orang dewasa yang tido sambil tergelak.lawak tapi benar..tu lah aku..aku pun x tau cam ne aku leh tergelak besar time tido..tapi siyes ar..mimpi aku memang kelakar...kejadian yang agak buruk ni didaksikan oleh member aku..setiap pagi, cam biase member aku akan solat dulu sbelum aku...pas solat tu die tukar baju nak g keje dulu sebelum kejut aku sembahyang, tetibe die tengok aku gelak..die ingat aku gelakkan die...upe2 nyer aku ngigau coz pas aku gelak tu aku senyap..teruslah die kejutkan aku..aku pun dengan selamber terus g bilik air and solat..wat tak tau je...tapi before die nak g keje tu, sempat lah die perli aku..die kate ader orang mimpi seronok..huhuhuhu..



ni ar member yang tukang gelakkan aku tu...hehe

time kat ofis saje je tepon die bukak cite sal aku ketawa tu, lum tye dah gelak...bile pk balik memang lawak pun..leh lak aku tergelak time tido...lau senyum biase ar..ni gelak..cam dasyat + lawak ar..korang ade xprience benda yang same???
sape yang bace entri aku mesti tertye2 kan ape mimpi aku??ade mase aku cite..lau x korang tyer ar kat komen...ti aku story ar sikit..bukan ape, dah ngantok lak...nak tido...GooD NiTe..

p/s : hope mimpi kali ni pun mampu wat aku tergelak.hhehehhe

4 comments:

NuNu BeBeH said...

kemain!!
ko mimpi pe num??
tengok maharaja lawak ke??muahaha...

DaNg aNuM said...

hahahaha..x ade nye raja lawak ke, sentap hati mak nak ke..heheheheh..mimpi orang terjatuh..tapi csre die jatuh memang lawak ar..heheheheh

tqaroslan said...

akak..mcmne nak edit gmbau mcm akak tu ek...akak edit kt mne?
ce ajar..ce ajar...
:)

DaNg aNuM said...

oooo...gambar tu...@nunu bebeh tu yang ajar akk...lau tqa nak leh download photoscap dekat tenet..kat situ lah edit pic..huhu..akk pun baru belajar..