Blogger Templates

Followers

Friday, March 18, 2011

FeNoMeNa lUaR BiAsA Di PaNtAi JePuN b4 TsuNamI

Agak terkejut jugak lah after dapat email dari kawan pasal fenomina luarbiase yang berlaku di pantai jepun sebelum tsunami melande...Ini antara gambar yang di attach dalam email...



* Perhatikan yang wana hitam dalam pantai tu..


* orang tu siap tangkap lagi..



Kalau kita ingat peristiwa ni pun berlakukan mase tsunami di aceh dulu..haiwan lautan bertempiaran di persisiran pantai...
p/s : Bersyukurlah coz tak kene di Negara kite..sama-sama doakan agar ALLAH mudahkan urusan mereka di sana...AMIN~~




9 comments:

storyfromme said...

yang warna hitam tu ikan ke?

DaNg aNuM said...

haah ikan....banyakkan??

NuNu BeBeH said...

ALLAHU akbar!!
betapa hebatnye kuasa Tuhan...

Astagfirullah...
ikan2 pon merasa gelodak didasar laut..
ape lg mereka mangsa2 tsunami kan..

hmm,btol2..
dulu mase kat acheh pon mcm ni kan num..

DaNg aNuM said...

tu lah..sebelum jadi kite tak akan perasan..lau dah jadi baru kite perasan and relatekan dengan kejadian lepas..kuase ALLAH kan..

dLa said...

yg hitam tu sume ikan ke? hebat betul kuasa Allah.

DaNg aNuM said...

haah..semua ikan..tadi tengok kat google..die kate benda ni berlaku kat pantai mexico..x pasti yang mane betullemail yang saye terime or google..huhuhu

Onitsuka_hana said...

ikan ek..bnyak 2.oran2 kat pantai 2 cmna la agaknya kan

BaiTiL a'tiQa said...

Assalamualaikum....
salam juang...
X silap saya peristiwa ni bukan di pantai Jepun...
Tetapi di salah sebuah pantai di Acapulco Mexico...
3 Hari sebelum tsunami...

"Nice Blog"

DaNg aNuM said...

Thanks ye...tu lah..mase dapt email ni x check lak kat en google..pas tu baru perasan..tq for the info ye..