Blogger Templates

Followers

Wednesday, March 23, 2011

cEriTa HaRi iNi

ape dah jadi dengan hari ni...??? argh~~sakit betul kepala...banyak jugak lah hal yang berlaku pade aku..( x ade lah banyak mane..just 3 perkare je ) poyo cam banyak sangat jerk... first : tension coz email company problem sejak seminggu yang lepas..so banyak email2 yang tak masuk. second : laptop baru ( company ) yang aku gune ni lak menggunakan anti virus Trend Micro..ntah banyak sangat lah website yang aku tak leh nak masuk.semua dei nak block.Termasuklah lau nak g jenjalan kat blog orang..so mane2 blogger yang singgah tu sory lah lau aku tak dapat nak singgah n follow korang balik...tak leh nak masuk lah.. di samping itu jugak, teramatlah tension bile aku x leh nak tengok kalau2 KPLI/JQAF nyer untuk sesi jun 2011 ni dah keluar ke belum..nak masuk tenet kat umah, slow plak...sabo2.. and last : system (benda yang aku wat hari ) ade problem..jadi tak sempat nak letak call dah ade panggilan yang lain masuk.. Walauape pun...hal 1 & 3 dah settle dah..yang second tu je kene hold dulu..sok, dak yang nak betulkan tu datang balik..hope everythings ok balik lah..at least lau aku free2 x lah aku bosan sangat.. tu je aku nak kongsikan hari ni...x de ape yang interesting pun.. * tahniah wat kawan aku Cik Syuhada yang dah start keje "sementara " hari ni..pas ni x ade lah boring duk umah sorang2 bile aku g keje..huhuhuhu...

2 comments:

jomsantaisekejap said...

Well, nak buat macam mana, masalah tu memang sentiasa ada walau dimana kita berada dan tak dapat nak lari daripada masalah kecuali menghadapinya...apa2 pun harapan sy agar semua masalah awk tu settle dengan suksess nya....

Blog No 322 - blogcomment 2

DaNg aNuM said...

Terima Kasih coz ingatkan diri ni..Masaalah lah yam=ng membuatkan kite menjadi orang yang lebih matang..semakin kite jauh meninggalkan masalah..semakin dekat masalah tu akan hampir..masaalah tu kan membuatkan kite berfikir~~~~TQ sangat2..