Blogger Templates

Followers

Thursday, March 17, 2011

DaLaM MiHRaB CiNTa

hai..apelah nak jadi ngan aku ni..dari semalam duk dengar lagu bunga2 cinta nyanyian dude herlino ngan asmiranda ngan karena hati bicara nyanyian Oki & Andy..sedap sangat2..sekarang duk giler cari cite2 yang ade Dude Herlino


Dude Herlino VS Baim Wong


..sebelum ni duk giler ngan Baim WOng..la ni...cite Kejora dan bintang Astro Ria pun tengok x tengok..Sory lah baim wong..ngan hangat ngan Dude Herlino lor..hahhahaha..cam dieorang kenal je aku kan..ape2 pun aku lagu bunga-bunga cinta ngan karena hati bicara memang best lah..wat mase ni lum jemu..
Kat sini aku serta kan sekali lirik lagu bunga2 cinta..sambil2 dengar lagu kat Ruangan Muzik ku tu leh lah ikut lirik ni ye..

Asmirandah:
Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah

Dude:
Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Asmirandah & Dude:
Bunga-bunga cinta indah bersemi
Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Dude:
Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Memboncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Asmirandah & Dude:
Bunga-bunga cinta indah bersemi
Diantara harap pinta padanya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Asmirandah & Dude:
Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
Sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah

Asmirandah & Dude:
Memboncah di hati
Harapan dan suci
Dalam mihrab cinta

Nanti lau ade mase saye upload lagu Karena Hati Bicara serta liriknyer ye..leh nyanyi sesame...lalalalala~~~

* x kesahlah lau Dude Herlino ngan Baim Wong tu tak kenal aku..yang penting die tau die ade peminat cam aku..hhuhuhuuhu..

6 comments:

buuwa said...

tak penah dengar lagi lagu nih.. heheeh..^_^

DaNg aNuM said...

dengarlah..sedap sangat2..suare dude herlino macho tau..huhuu

izzysabki said...

best2 cite ni....:D

DaNg aNuM said...

bace bukunyer ke cerite die??dah kuar ke kat malaysia..??

Wan Hafisah Collection's said...

ok..tak pernah dgr lagu ni..

heheheh...

DaNg aNuM said...

cube lah cari n dengar...sedap x??