Blogger Templates

Followers

Wednesday, March 16, 2011

KeRDiLnYe rAsE DiRi Ni~~

Erm..Nasib baik lah dah petang..lau pepagi dah rase give up macam ni mesti x elok kan..
Kenape ea kadang2 kite lambat nak realize ape yang kite pk n yang rase...
Motivate semula diri untuk melahirkan kekuatan..
Kite adelah Kaunnselor/ motivator yang terbaik wat diri kite sendiri. Coz orang lain x dapat rase ape yang kite rase..betul tak...??huhuhu..
Tadi bile nampak orang lain banyak kelebihan dari diri, Rase cam kerdil sangat2...
Rase rendah sangat..sampai lupe akan kelebihan2 pada diri yang ALLAH dah anugerahkan...
Tu lah manusia..cepat lupe dan alpa...
Ape2 pun ALHAMDULILLAH..ingat balik kate2 " manusia punya kelebihan dan kekurangan yang berbeza " means setiap manusia UNIK...
kate2 ni wat aku terfikir....ader benda yang ade pada aku tidak ade pade die..macam tu jugak kelebihan yang die ader..tak ader pade aku..mungkin aku perlu belajar...huhuhuhu..
x pe lah..aper2 pun..kite kene bersyukur dengan ape yang ade...

* Bersyukurlah dengan ape yang ade..bukan berhabis selagi ade... (^_^)

No comments: