Blogger Templates

Followers

Sunday, July 24, 2011

sakit hati..




kali ni tiada lagi nak kongsi kisah cinta yang tak kesampaian...just nak share tentang perasaan yang tengah sakit hati sekarang ni...geram...Ya ALLAH..pepagi dah rase macam ni..tak suke lah...tak salah kan lau orang muda sakit hati dengan orang tua???ye lah orang muda kan ader perasaan juga..tak salah kan lau orang tua jaga perasaan orang muda...??erm..ntah lah...aku pun tak paham...tapi tak pe lah..nasib baik aku ni mudah marah dan cepat rede...lau tak...leh jadi musuh gak..huhuhu..tapi x baik kan..time taip2 ni aku realize sendiri..biarlah..ape yang terjadi ader hikmahnyer..aku amik ini sebagai satu pengajaran..Thanks sebab sakitkan hati ni..i learn more from that..

* Think positive ye anum...

No comments: