Blogger Templates

Followers

Monday, April 4, 2011

aNgaN-AnGan

Assalamualaikum dan salam satu malaysia.. hari ni cam pening sikit coz baru dapat panggilan dari mak someone yang pernah aku sayangi.. aku tak sangke sangat mak "die" akan call aku.. ingatkan borak biase je..upenyer mak " die " nak update pasal hubungan aku ngan anak nyer.. aku serba salah sangat coz aku ngan "die" dah lame tak berhubung... aku agak terase yang teramat sangat bile die kate " aku nak sangat wet die " atau erti kate yang lain aku ni mate duitan..mesti korang tertye2 kan kenape die leh kate aku cam tu.. semua ni pasal aku bagi tau ngan die yang aku nak rm8k untuk hantaran..korang rase rm8k tu terlalu mahal ke nak wat majlis zaman sekarang..??ntah lah..bagi aku ok lah rm8k tu..tu pun aku still kene cari wet lain untuk tampung perbelanjaan..ye lah..sekarang aku " yatim piatu "..sape nak bantu aku..tak kan aku nak mintak tolong adik beradik aku yang lain...lau dieorang dapat tolong pun berape lah sangat..aku pun paham..memasing dah ade tanggungan..lagipun yang nak kawin tu aku..x mo lah menyusahkan dieorang... yang buat aku pening sekarang mak die kate kalau aku onn die nak hantar rombongan...giler ar.. aku dah tawar hati sangat dengan "die" n aku ase aku tak leh nak futher lagi hubungan aku ngan "die "..sekarang ngan pk ayat ape yang sesuai aku nak bagi kat mak " die " agar hati die tak terase dengan jawapan aku..ye lah..hati orang tue perlu die jage..coz biler dah berumur lagilah cepat terase..hope "mak cik " paham ea keadaan saye.. Mesti korang pelik kan ngan tajuk entri aku kali ni..just nak share ngan korang lagu lame je..sal jodoh-jodoh gak..sape yang senasib dengan aku hayatilah lagu ni...



Berangan tak salah tapi biar berpadanan...huuhuuu..see u at the next post..

7 comments:

storyfromme said...

takpe lah.mungkin die bukan jodoh.awal2 da merungut pasal duit.susah gak nanti.

DaNg aNuM said...

tu lah..saye anggap die bukan jodoh saye....saye rase semua perempuan pun pk macam tu kan...Thanks ea...

fyna said...

da bukan jodoh kan dear...







jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

DaNg aNuM said...

thanks fina...hope ni salah satu petunjuk ALLAH wat saye..

DaNg aNuM said...

jodoh ketentuan tuhan...

Encik Suami said...

ai suke lagu nie.
mmg minat giler lagu2 lama.

nice blog.dtg sini follow yu.

DaNg aNuM said...

en suami..ni lagu bagu..tema cerite " Dalam Mihrab Cinta "...tapi sedap kan....